tisdag 26 juli 2011

Läslusen fixar


Idag har jag ägnat dagen åt att rensa och sortera bland alla mina böcker. Först och främst bland kurslitteratur som jag inte anser mig ha någon nytta av. Lade in en annons på Blocket.se och kanske kan man få någon bok såld sen. Efter det blev det sortering vad alla andra böcker och annan skit som legat nedpackat under renoveringen. Fann några av mina guldkorn som gör mig alldeles varm i hjärtat (Se bilden ovan). Dessa böcker är jag uppväxt med, men tyvärr var jag inte så rädd om mammas barndomsböcker så de var slitna, men så hade jag turen att finna exakta likadana på en auktion och naturligtvis så fick de följa med mig och kostade ynka 50 kronor. Sen har det blivit två kartonger med skönlitterära böcker som ska säljas/skänkas.
Inser även att jag får nog köpa en bokhylla till för inga pärmar och fotoalbum fick plats *Hmpf* Dock är jag väldigt nöjd i övrigt.


Fyra hyllplan med olästa böcker.
Tess har köpstopp på böcker tills ett hyllplan är färdigläst!

2 kommentarer:

I skogen...

  I skogens trivs jag helt klart. Det blev ingen rehabvecka för mig via Cancerrehabfonden denna gång så jag får helt enkelt köra mitt egna ...