fredag 1 juli 2011

Caféturnen är påbörjad!Det blev inte som planerat igår med ett besök i Byarum. Jag och min kära mor hamnade i Apladalens kaffestuga i Värnamo. Det är ju väldigt mysigt och trevligt där. Dock är det lite förvirrande som kund om man ska sätta sig vid ett bord eller om man ska ringa på vid kaffestugan. En  sak som ställde till det lite är att det finns ingen information om vad för sorts smörgåsar/bakverk som finns att köpa utan man fick fråga sig fram. En liten meny någonstans hade gjort susen! Vi valde att beställa räksmörgåsar. Ljuvligt goda!!!
Väldigt trevlig personal dock tycker vi att det var en del märkliga gäster där samtidigt som vi. Allt från en barnfamilj vars barn sprängde festisar så gruset yrde över maten till sockerkastande pensionärer. Mycket får man vara med på dessa caféturner. Utöver att ta en fika finns det en del söta djur att titta såsom kaniner, höns och getter samt en massa gamla hus. Så gör gärna ett besök i Apladalen i Värnamo!

( Två nöjda besökare)

1 kommentar:

  1. Gottegris ;) Men du är värd att fira! Hörde skvallret nyss!

    SvaraRadera

I skogen...

  I skogens trivs jag helt klart. Det blev ingen rehabvecka för mig via Cancerrehabfonden denna gång så jag får helt enkelt köra mitt egna ...