söndag 17 februari 2013

Jag är så äckligt duktig!

Ni som inte tål skryt ska sluta läsa nu...


För idag har jag varit äckligt duktig. Över en timmes promenad i ihärdigt snöfall med Elektra över stock och sten i skogen häromkring. Sen att man får snö i skorna och ibland innanför strumporna får man helt enkelt ta. Det sägs ju vara sunt med vinterbad och så varför inte snö i strumporna då.

Glädjen är ju total när man ser att stödfodringen fungerar bra. På våra utfodringsplatser håller sig både älg, rådjur och harar. Det är vad jag har förstått ett tiotal olika rådjur som får en skönare vinter i alla fall. Och så jätten Luns Luns (älgtjuren). Hej och hå vad han vräker i sig. Funderar på att fjäska för honom med lite äppelbitar framåt.

Sedan så har jag varit så äckeligt duktig att jag spenderade 40 minuter med min bästa vän (Läs motionscykeln). Så här har det förbränts kalorier idag. Är så taggad nu. Imorgon är det vägning som gäller. Skall bli spännande att se vad vågen står på imorgon.

Over and Out//Tess

3 kommentarer:

  1. Va duktig du är!

    Jag har bara gått till a6. Men eftersom vi e ganska förkylda va det tillräckligt jobbigt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är ju bra det :) Ja jag måste försöka vara duktig. Är trött på kilona som kom under graviditeten.

      Radera
    2. Jag borde väl försöka få bort dom som smög sig på efter förlossningen. Jag gick ner 7 kg första halvan av graviditeten så totalt gick jag bara upp 2 kilo å när vi kom hem från neo hade jag gått ner 11 kilo. Nu har nog 5 kommit tillbaka.
      Men just nu e jag inte sugen på att va duktig. Får bli när han verkligen börjar äta.

      Radera

Plundringstider - Ewa Klingberg

  Titel: Plundringstider Författare : Ewa Klingberg Förlag:   Historiska media Handling:   Att dela sin avlidna fars hus med en vuxen dotte...