lördag 2 februari 2013

Fy fan vad jag är bra!


Fy fan vad jag är bra! Idag har jag avverkat 1½ timmes promenad i rask takt, dock med livet som insats för det verkade bannemej sitta en älgjägare i varenda buske. I alla fall så överlevde vi promenaden Elektra och jag. Så skönt att komma ut idag när solen sken. Det gav verkligen energi och jag hade lätt kunnat gå längre, men hade tidspress då vi skulle iväg till Sävsjö en sväng. 

Har nämligen införskaffat boken "Växa och upptäcka världen" som handlar om barnets första levnadsår och deras sju utvecklingssprång. Finns inte att köpa i butik så jag fann en begagnad. Så nu har jag läst och det är helt galet vad det stämmer.

Nu ska jag njuta av kvällen och se på Melodifestivalens första deltävling samt ladda inför imorgon för då blir det en rejäl och rask promenad igen. Det enda som är tråkigt att man får gå själv med hunden, men man rensar ju huvudet i alla fall! Jag är så jäkla taggad för måndagens vägning (Ja, jag vet jag har tjuvvägt mig och det såg jädrans bra ut). 

Adios på er//Tess

2 kommentarer:

 1. SmålandsJenny3 februari 2013 13:11

  Tur att risken för älgjägare inte är så stor här. Vi råkade hamna på en över 2 timmar lång promenad idag. 3-4 stadsdelar blev det. Men plutten sov så gott så det var lugnt. Vi sa att vi skulle göra så här varje helg. Får väl se om han verkligen håller det.
  Jag får väl gå delar av rundan någon dag med bara plutten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja nu är ju snart allt vad jakt heter över i alla fall. skönt det!

   Radera

Bokmässa 2020

Det blev ju inte som det var tänkt med årets bokmässa, men för min del hade jag antagligen inte orkat eller vågat åka eftersom jag ska vara ...