fredag 22 juli 2016

Helsingör - Helsingborg




Igår var vi barnfria så vi tog en egen liten semestertripp när avkomman hade minisemester hos mormor och morfar. Vi åkte söderut och hamnade i Helsingborg och är man ändå där kan man alltid åka över till Helsingör. Där intog vi en god lunch och shoppade loss lite ett par timmar.

Väl över på svensk mark igen så hade jag tidigare fått tips om Ebbas fik så där fick det bli en eftermiddagsfika. Det är en härlig tidsresa att ta en fika där. Det är precis ett sådant ställe jag drömmer om att driva.  Rekommenderar helt klart ett besök där. Det kan se trångt ut, men det finns gott om platser inåt lokalen.




Efter centrala Helsingborg fick det bli en sväng till Väla Köpcenter och det är inte minst. A6 Köpcenter släng dig i väggen typ. Jag älskar möjligheten att kunna välja på ett antal x olika matställen på en samma plats som heter Restaurangtorget där. Asiatiskt, Amerikanskt, Svensk husmankost och så vidare.

Idag blir det en vilodag på berget efter all shopping igår. Gårdagen känns helt klart i fötterna kan jag lova. Har precis tagit ett fotbad :)

//Tess


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Plundringstider - Ewa Klingberg

  Titel: Plundringstider Författare : Ewa Klingberg Förlag:   Historiska media Handling:   Att dela sin avlidna fars hus med en vuxen dotte...