söndag 17 juli 2016

Gränna


Igår dundrade vi till "Polkagrisens" hemstad Gränna. Uppehåll hade vi, men vad det blåste nere vid Gränna hamn. Det blev besök hos diverse polkagris-tillverkare och handlat smått och gott. 

Glass nere i hamnen och så var vi en sväng inne på Äppelvikens Äventyrspark. Kanske inte fullt värt 80 kronor per person, men Maja tyckte det var kul att testa olika hoppborgar, studsmattor med mera och det är det som är viktigast. 


Efter Gränna fick det bli lite shopping på A6 center där det var över förväntan väldigt lugnt och behagligt på sena eftermiddagen. Väl hemma var vi ganska trötta allihopa och min stegräknare visade 14510 steg efter gårdagen. Hyfsat bra! Har som mål att gå minst 10 000 steg per dag. 


//Tess


2 kommentarer:

  1. Jag hoppas på en tripp till Gränna i sommar - vill så gärna gå till Andréemuséet, och så har jag inte varit på Visingsö heller. Någon polkagris skulle jag väl också kunna tänka mig ;) Får se om jag lyckas få till en liten resa!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Helt klart värt ett besök :) Och då ska du fika på www.fiket.se

      Radera

Plundringstider - Ewa Klingberg

  Titel: Plundringstider Författare : Ewa Klingberg Förlag:   Historiska media Handling:   Att dela sin avlidna fars hus med en vuxen dotte...