söndag 8 december 2013

Ner ner för backen ner!

Nu har Maja haft pulkapremiär! Det var kul tyckte hon, fast balansen att sitta kvar är inte kanske alltid så bra när  det börjar luta åt något håll.

Måste säga att det är betydligt lättare att dra Maja i pulkan nu än i sittvagnen. Så det underlättade stallpysslet i fredags eftermiddag rejält.

Och nu faller snön åter här på berget. Precis när man fått ordning och reda med snöskottning och annat. Men som sagt snö hör till i December-månad. Får bara hoppas det finns snö när det är julafton för det är det som är det viktigaste. 

"Gårdshunden" Flinga var med igår under stor-städning av stallet och var allmänt mitt i vägen. Flinga ska vara där man ska vara helt enkelt. Är man och mockar i box ska hon också vara med, ska man köra ut skottkärran så ska hon vara mitt i gången liksom hämtar man hö i ladan ska hon följa med. Tror hon inte har förstått att hon faktiskt är en ponny ibland !?!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Plundringstider - Ewa Klingberg

  Titel: Plundringstider Författare : Ewa Klingberg Förlag:   Historiska media Handling:   Att dela sin avlidna fars hus med en vuxen dotte...