måndag 30 december 2013

Bio igår!

Det var med en viss oro jag bestämde mig för att se "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann". Det är sällan böcker blir bra som film.

I alla fall så bestämde jag och en vän för att åka och se filmen i Vaggeryd av alla ställen, och det var nog tredje gången filmen visades där och ändå var det slutsålt en halvtimme innan och det var tur vi var ute i god tid. Visningen efter var också utsåld. Fast jag är inte förvånad att det var utsålt för jag blev dock positivt överraskad. 

Jag minns att jag tyckte boken var rörig och lite väl orealistisk, men som film så säger jag helt enkelt det blev över förväntan. Många goda skratt blev det också. Inte den bästa film jag har sett, men helt klart sevärd! Det är inte många svenska filmer som kan charma mig, men denna gången fick jag som sagt ge med mig.

//Tess


2 kommentarer:

 1. Funderade också på att se den i Vaggeryd men nu är det väl kanske inga fler föreställningar? Har inte gått på bio på flera år men till grannbyn är det ju lite smidigt att åka..
  God fortsättning,

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera

I skogen...

  I skogens trivs jag helt klart. Det blev ingen rehabvecka för mig via Cancerrehabfonden denna gång så jag får helt enkelt köra mitt egna ...