söndag 18 oktober 2015

Vips, så var helgen nästan slut!

Dessa lediga dagar försvinner på ett kick. Jag har precis varit ute på en skön höstpromenad. Så skönt att komma ut och rensa huvudet inför en intensiv vecka som väntar med arbetsplatsträff och medarbetarsamtal bland annat. 

Helgen har inneburit både roliga saker och nödvändiga saker. Igår var vi på Åminne Julmarknad som är lite av en tradition att åka till med smått och gott att inhandla.

Men i övrigt har det varit mycket höstfix här hemma. Veden är på plats i pannrummet så där behöver vi nog inte fylla på förrän till vårkanten. Dessutom fixade vi höet idag så nu står varje rundbal på varsin lastpall (så sjukt smidigt att flytta runt på). Hönsen har fått det fint också och nu är alla i samma hönshus. Vilket är skönt så jag slipper springa på typ tre olika ställen och mata varje dag.

Så nu ska jag parkera mig i soffan och invänta Solsidan som har premiär ikväll. Det sägs ju att ett gott skratt förlänger livet ;) //Tess

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Plundringstider - Ewa Klingberg

  Titel: Plundringstider Författare : Ewa Klingberg Förlag:   Historiska media Handling:   Att dela sin avlidna fars hus med en vuxen dotte...