torsdag 14 mars 2013

Dörrknackare och vindkraftverk!

Idag har vi varit på barnrytmik för första gången. Det gick bra tills det var slut för sen hade Maja ett smärre bryt av övertrötthet, men nu är hon sitt  goda glada jag igen efter lite mer sömn.

Jag hann väl knappt innanför dörren innan det stod två damer på trappan. Trodde dörrknackarna av denna sort hade gett upp här, men icke sa nicke!

Igår togs även beslut angående bygglov av grannens ansökan för vindkraftverk. Stod inget i tidningen om det blev ja eller nej så får se om man kan få reda på detta under dagen eventuellt. Kanske är det dags att börja fila på en överklagan? Jag menar jag är ju en outbildad och missunnsam granne enligt en av de som ansökt om eländet som snurrar. Så jag behöver ju lite tid att fila på en överklagan. Det dock personen inte visste var att jag är förbaskat envis och långsint...//Tess

3 kommentarer:

 1. SmålandsJenny15 mars 2013 20:00

  Häromdagen satt jag å njöt av solen på en bänk utmed en gångväg medan pluttis sov, då blev jag "överfallen" av jehovas vittne, han började tjata om hur jobbigt det är att vara ensam förälder och att det fanns artikel i deras tidning om det. Han hade själv 2 barn och tyckte att det var viktigt att ha stöd från vad det nu dom tror på.
  Helt sjukt att man inte ska få va ifred någonstans.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag prackar ju inte på min tro på någon...*suck* Nu har det varit täta besök här med Jehovas.

   Radera
 2. SmålandsJenny16 mars 2013 06:08

  Ne, det e ju som om man tex skulle va frisör å dyka på folk med fula frisyrer på stan, det gör man ju inte.
  Det springer några kvinnor å en tjej å knackar på, men vi öppnar aldrig men dom lär va från något sådant.
  Mysko att man inte blev överfallen när man bodde på österängen, ligger ju närmare rikets sal, men där knackade dom bara dörr.

  SvaraRadera

I skogen...

  I skogens trivs jag helt klart. Det blev ingen rehabvecka för mig via Cancerrehabfonden denna gång så jag får helt enkelt köra mitt egna ...