fredag 22 mars 2013

Äntligen fredag!Äntligen är det fredag! Vardagarna rusar på i en väldig fart. Nu hoppas man bara att våren skyndar sig hit fortare än kvickt också. Det har ju känts lite allmänt tröstlöst de senaste dagarna i och med snöfallet. Men vad gör det om hundra år? I alla fall så längtar jag något enormt efter allt vad våren har att erbjuda såsom krokusar, humlor, majbrasor och annat. Jag vill känna doften av vår som jag faktiskt gjorde för någon vecka sedan.

Idag har jag i alla fall tagit mig i kragen och städat. Eftersom det är äventyr som väntar för mig imorgon så tänkte jag att det vore skönt att ha städningen gjord. Komma hem till ett städat hem när man varit iväg en sväng, det är vardagslyx av högre grad.

Annars är det mycket planer som pågår i mitt huvud. De längtar efter att få ut och luftas och sättas igång. Sjukt att man kan ha så många idéer därinne. Antagligen har jag inte haft tid att tänka förrän nu när man är föräldraledig.

Se så dags att fortsätta med städning. Ha en trevlig helg på er allihop!


1 kommentar:

I skogen...

  I skogens trivs jag helt klart. Det blev ingen rehabvecka för mig via Cancerrehabfonden denna gång så jag får helt enkelt köra mitt egna ...