lördag 18 augusti 2012

Go´kväll i stugan!

En händelserik dag har passerat :) Först en urusel natt med värk både här och där i kroppen samt sömnbrist. Sedan bar det av mot Jönköping för att inhandla babyskydd så nu är det fixat och fick även hem babybox från Babyproffsen (Gratis är alltid trevligt, smålänning som man är).

På eftermiddagen dök familjen L upp och barnen deras gasade runt på fyrhjulingarna så dom inte sotar igen ;) Fick även tjusiga blommor *Tack tack*.

Nu ikväll blev det soffhäng och sen en tur ut och åka lite. Såg inget särskilt spännande mer än några rådjur. Snart är det dags att krypa ned i sängen och ladda batterierna tills imorgon. Har varit lite nojjig nu ikväll för idag har jag haft typ myrkrypningar i ansiktet samt ena handen. Så jag inbillar mig allt från MS, Borrelia och havandeskapsförgiftning. Inte klokt att man ska bli så jäkla nojjig när det egentligen bara (antagligen) är stress och sömnbrist.

Over and out//Tess

1 kommentar:

  1. Inte bra att grubbla och nojja så. Ta hand om dig!

    SvaraRadera

I skogen...

  I skogens trivs jag helt klart. Det blev ingen rehabvecka för mig via Cancerrehabfonden denna gång så jag får helt enkelt köra mitt egna ...