onsdag 1 augusti 2012

Drömmar...

Drömmar - Det är något man kan drömma om nätterna, men det kan även vara något man längtar efter på riktigt. Under nätterna så kan värsta actionfilmerna spelas upp i mitt huvud. Ibland undrar jag verkligen vad allt kommer ifrån. Fast nu var det inte det jag skulle blogga om utan sådant jag faktiskt längtar efter.

Jag har många drömmar och vad vore livet utan något att sukta efter. Några av mina drömmar är uppfyllda, men långt ifrån alla. En del av dem är stora och andra är små.-En dröm avklarades under Påskhelgen dvs. få gå in i ett varghägn och umgås med vargar. Det är bara inse att vi hade tur som kom iväg innan den mycket tråkiga händelsen med djurskötaren där skedde.

En annan dröm som inte heller var så jättestor var ett eget växthus att kunna odla och pyssla i. Det är ju också på plats och det växer så det knakar i det. Det ger en form av harmoni att vara där.

Nu ligger ju fokus på en liten kotte som är frisk och hel i Oktober. Det är väl också lite av en dröm att skapa något eget. Det är väl mest jag som har fegat under alla tidigare år ;) Det är ju ett hiskeligt ansvar och även idag funderar jag ibland på om jag kan reda ut att uppfostra en styck kotte. Kanske blir et kaos och världens busunge.

En ridhäst är helt klart en dröm och nu håller jag tummarna för våren 2013. Sen om det blir en fjordhäst, haflinger eller islänning det spelar mig ingen större roll :) Nu ska det bannemej bli av!

 Vad har ni för drömmar?

1 kommentar:

  1. Drömmer ofta om att vinna pengar men annars är jag nog lite tråkig och har inte så många drömmar. Men alla byggprojekt här i stugan o hemma är väl nån slags dröm som blir färdig nån gång även om det tar tid...
    kram j.

    SvaraRadera

Bokmässa 2020

Det blev ju inte som det var tänkt med årets bokmässa, men för min del hade jag antagligen inte orkat eller vågat åka eftersom jag ska vara ...