söndag 5 augusti 2012

God morgon...

Det blev en händelserik lördag igår. Började dagen med att åka till Växjö och införskaffa barnvagn. Jag är nu innehavare av en Emmaljunga Edge Duo i silvercheck. Faktiskt den modell jag först blev förtjust i när jag väl började kolla på vagnar samt även färgen. Det har ju dock varit en del velande under vägens gång om man säger så ;)

På hemvägen stannade vi en kortis i Öhr och jag inhandlade lite växter. Efter intagit middag hemma kom mina föräldrar förbi en sväng på fika och sen bar det av till mitt arbete för att måla lekstugan där. Nu är mindre vackra ord övermålade. Ska satsa på att måla sitsarna i en cool färg där sedan samt måla lite detaljer på väggarna. Väl hemma igen så var energin slut :)

Idag händer det också grejer :) Gräsänka är jag också för darling har åkt iväg på Maskinens dag i Målilla och jag inväntar fikagäster i eftermiddag för ett spännande litet uppdrag. Och idag innehar jag även lite "Imorgon börjar jobbet efter semestern" ångest.

//Tess

2 kommentarer:

  1. En sådan jag har, fast min e svartgrön å jag har andra chassit, det man "skruvar" i olika höjder på handtaget.

    SvaraRadera
  2. Låter som vi bor i ungefär samma dela av landet. Vi åker oxå förbi lantcafét när vi kör hem från Växjö.
    Kul att hitta till dig via fotoutmaningen.

    SvaraRadera

Bokmässa 2020

Det blev ju inte som det var tänkt med årets bokmässa, men för min del hade jag antagligen inte orkat eller vågat åka eftersom jag ska vara ...