torsdag 12 juli 2012

Semestertur...Idag har La Familia varit ute på semestertur. Traditionsbundna som vi är blev det morgonfika i Ljungby för att sedan hamna på Herrgårdstoppens fabriksförsäljning på vår resa mot Hästveda. Det såg väldigt mörkt ut när vi anlände till Hästveda och regnet föll, men efter ungefär 15 minuter så klarnade upp och solen började stråla *Skönt*. Som vanligt var det ett gäng hästar och andra djur till salu. Skulle väl kunnat ta med mig hela bunten hem, tur att man bor långt bort...Efter Hästveda for vi till Hässleholm och intog lunch på det trevliga stället Casablanca.Min kära mor tyckte antagligen vi behöver mer älgar i Småland, men tyvärr gick den inte i bilen ;) Vi fann en trevlig affär på vägen till Halmstad med massa saker till trädgården och så vidare. Kolla dessutom in de söta trädgårdsmöblarna i form av jordgubbar för barn (Tror bestämt kotten kommer önska sig såna i framtiden).
Väl framme i Halmstad fick jag doppa fötterna i havet och nej det var inte så jäkla varmt, men nu är det gjort i alla fall :) Är sjukt trött ikväll, men ack vad trevligt det är att komma hemifrån en sväng.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I skogen...

  I skogens trivs jag helt klart. Det blev ingen rehabvecka för mig via Cancerrehabfonden denna gång så jag får helt enkelt köra mitt egna ...