lördag 14 juli 2012

En upplevelse...

En stor del av min dag har spenderats i Eksjö idag eftersom Eksjö Auktionsverk hade auktion. Hittade inte så mycket intressant, men en låda fångade mitt intresse dock insåg jag till min stora förskräckelse att det ingick tre kartonger med grejer och en docksäng så jag avstod faktiskt. Vill inte släpa hem för mycket grejer. Som vanligt var det en upplevelse att besöka auktionen, då den ena herren har väldigt svårt att sitta still på sin stol och anteckna utan far upp och ned som en galning och skall visa sakerna och gapar på de stackarna som bär ;) I alla fall blev min far ägare till ett gäng lp-skivor samt singlar.

Själv så rymde jag och mor en sväng ut i stan i Eksjö och shoppade lite kläder istället. Hittade en galet snygg klänning för 100:- på rean som passade en flodhäst som mig. Klänningberoendet finns fortfarande kvar trots viktuppgång ;) Nu är det kvällen och soffan får det nog bli för min del alldeles strax.

//Tess

2 kommentarer:

  1. Klänningar är otroligt praktiskt OCH snyggt plagg!

    Du väntar juh barn klart du skulle haft en docksäng :P

    SvaraRadera
  2. Det va tre kartonger med bråte också... ;) Har redan ett hus fullt med bråte. Får nog arrangera en loppis eller nåt snart.

    SvaraRadera

I skogen...

  I skogens trivs jag helt klart. Det blev ingen rehabvecka för mig via Cancerrehabfonden denna gång så jag får helt enkelt köra mitt egna ...