onsdag 10 december 2014

Snön faller...


Idag faller snön på berget och vinden viner i husknuten. Så efter att jag hade släpat ut två motvilliga ponnier som jag vet klarar snö och blåst dagtid i alla fall och gjort stallet så beslöt jag för att ha en riktig mysdag inomhus. Det var så jäkla skönt i morse att inte behöva ge sig ut på vägarna. Tur att jag har min lediga onsdag!

Gårdagens eftermiddag spenderade jag med kollega och fd kollega på Tina & Översten i Skillingaryd. Mycket mysigt där liksom många fina saker. Det blev en gofika och skrattmusklerna tränade vi med!

Jag och Maja har helt enkelt planterat hyacinter och annat. Gjort lite små juliga grupper och pimpat med diverse saker som tomtar, stjärnor, silvriga kottar med mera. Mycket uppskattat av Maja. Hon kan sitta länge med att plocka med små saker. 

Får väl se mer vad dagen har att erbjuda här hemma. Städa behöver jag alltid göra och högen med nytvättad tvätt som behövs vikas är enorm! Baka kan man ju alltid göra också. 

Ha de gott och kör försiktigt! //Tess

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Plundringstider - Ewa Klingberg

  Titel: Plundringstider Författare : Ewa Klingberg Förlag:   Historiska media Handling:   Att dela sin avlidna fars hus med en vuxen dotte...