onsdag 5 september 2012

Bland banditer och andra mysko ting!

En händelserik kväll igår. Tog en tur i byn eftersom vi saknade action. Har man tråkigt så kan man alltid ta en tur till Malmbäck. En suspekt typ vandrade runt med värsta packutrustningen igår liksom vinglande påverkade personer som flög på moln mitt på gatan.

Det är bara att läsa på till exempel Höglandsnytt . Så kan man läsa mindre trevliga notiser om drogpåverkade, andra skumma typer och mindre trevliga händelser. Det är liksom vardagsmat här. Senast igår hände detta Hotfull man skriker i affär . Förstår inte hur mycket Ica-handlaren skall orka med för där kommer ju en och annan bandit och stjäler saker stup i kvarten. Stulen bil återfanns i Malmbäck hände i söndags och Knarkpåverkad gick bärsärkagång låter väl också mysigt. Här finns en hel samling av notiser Hänt i Malmbäck dock framkommer inte allt som händer i media heller. Jag är väldigt tacksam att jag inte bor mitt i smeten utan en bit utanför, men det är ju inte kul för någon att det skall hända så mycket i ett sådant litet samhälle. Frågan är ju bara när händer något så att någon skadas allvarligt? Det känns ju inte tryggt när sker så mycket saker, men antagligen kommer inget att hända förrän det sker något allvarligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bokmässa 2020

Det blev ju inte som det var tänkt med årets bokmässa, men för min del hade jag antagligen inte orkat eller vågat åka eftersom jag ska vara ...