måndag 24 september 2012

Blä på dig!


Vet inte riktigt vem Elektra räcker ut tungan åt antagligen mig. Vi hade ett praktgräl igår jag och Elektra minst sagt. Hon snattade från köksbänken och det är inte enligt mig särskilt intelligent eller snällt gjort. Hon är 10½ år och borde veta bättre, men antagligen frestade falukorven något hiskeligt där den låg uppskuren inför att bli korvstroganoff. Det var helt enkelt bara att börja om. Kan meddela att matte var ganska förbannad vid denna iakttagelse. 

Idag strålar solen i alla fall :) Så skönt ute och såna här höstdagar behövs verkligen efter allt regn som fallit. Jag har varit hos barnmorskan förhoppningsvis för sista gången. Mina värden var bra så det är ju skönt att veta, men Kotten var inte fixerad än vilket kändes si och så eftersom alla ska skrämma upp en hela tiden och att de minsann hade sina bebisar fixerade redan i vecka 32. Kan inte en del bara hålla käften! 

Nä nu ska jag baka en ny sorts kaka som skall vara lite nyttigare. Det är i alla fall sesamsfrön i ;)

Over and out//Tess

4 kommentarer:

 1. HAHAHAHA fixeras gör de bara första gången och det kan hända när som helst inget att noja sig över bara Kotten ligger med huvudet nedåt så är det lugnt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åt rätt håll ligger i alla fall Kotten! Nåt positivt. Känner mig som världens pessimisst.

   Radera
 2. Min är ruckbar å jag har ju bf på onsdag. Men min bm va inte minsta oroad. För den har luggit med huvudet neråt sedan v 32 minst. Min bm bokade ett besök till, vet inte om hon trodde det behövdes eller om det va för att underlätta för sig om jag går över mer än 1 vecka.

  SvaraRadera

Bokmässa 2020

Det blev ju inte som det var tänkt med årets bokmässa, men för min del hade jag antagligen inte orkat eller vågat åka eftersom jag ska vara ...