lördag 28 april 2012

Pyssel och plock!

Idag är det pyssel på berget. Det städas och tvättas, men så är grunden påbörjad till växthuset. Ska sätta upp formen senare i eftermiddag sen är det gjutning som återstår. I övrigt är jag faktiskt trött, får väl hoppas vitaminer och liknande får fart på mig snart. En fågelholk har även satts upp idag får väl se om någon flyttar in eller om det dröjer till nästa år istället. Elektra är galet nöjd med att få ligga ute och titta samt att vara lös. Det är bara att inse att hon börjar bli gammal. Idag kom två grannar och passerade under sin "leta älgskitsinventering" och Elektra skäller bara lite och sitter vid trappan. Själv är jag dock lite sugen på att baka något gott. Köpte en ny tidning igår Hemmets Baka och det fanns en hel del spännande recept där.


(Nu börjar det i alla fall likna något)

1 kommentar:

  1. Tjusigt vännen! Kan verkligen se dig framför mig när du kommer gå runt i växthuset och odla kryddor till matlagningen.

    SvaraRadera

Plundringstider - Ewa Klingberg

  Titel: Plundringstider Författare : Ewa Klingberg Förlag:   Historiska media Handling:   Att dela sin avlidna fars hus med en vuxen dotte...