måndag 9 januari 2012

Shopping...


Yeah...Nu kan jag shoppa lite igen. Suprise i brevlådan! I övrigt har jag haft en annorlunda dag på arbetet för det var en sk "studiedag" med information och lite annat. Kändes märkligt att inte arbeta i barngruppen som man brukar göra. Lite kul att träffa lite andra människor man inte sett på ett bra tag. Hoppas även att det har gått bra för alla mina kurskompisar idag då många har börjat på sina nya arbetsplatser. Nästa fredag är det äntligen dags för examen vilket jag verkligen ser fram emot. 3½ år studier är snart över, men det känns märkligt. Inga måndagsluncher på Liban Deli längre, men jag tror nog allt att Lisa gärna hänger på till Liban en lördag i framtiden :)

1 kommentar:

  1. Jag kan inte annat än hålla med dig, examen!! Woohoo!! Min första dag på nya jobbet gick superbra. Trivs redan! :) angående liban Deli så behöver du knappt fråga! Jag hänger på!! Bästa restaurangen med godaste maten! :) kram på dig!!

    SvaraRadera

En helt vanlig familj - Mattias Edvardsson

Titel: En helt vanlig familj Författare: Mattias Edvardsson Förlag:   Bokförlaget Forum Handling:  Hur långt skulle du gå för att skydd...