söndag 5 maj 2013

7,5 mil...

Ikväll är jag nöjd. Lyckades med veckans mål med minst 7 mils traskande. Har ikväll räknat ihop veckans promenader och summan blev 7½ mil. Dock känns det inte som om jag har blivit lättare, kanske har fettet börjat förvandlas till något som heter muskelmassa ;) Återstår dock att se imorgonbitti!

Helgen försvann i ett nafs. Igår gjorde Maja premiärbesök på marknaden i Skillingaryd. Och dessutom skymtade vi Majas första tand igår. Annars spenderades lördagen till stor del på vedbacken.

Idag har vi också spenderat en stund på vedbacken. I vedförrådet står nu 28 kubikmeter staplad ved. Inte klara på långa vägar än, men det är en bit på vägen i alla fall. Utöver det har det blivit promenad med trevligt sällskap och en kaffegäst dök upp också här på kvällen. En skön söndag helt enkelt och nu väntar en ny vecka med spännande upptåg * Längtar till tisdag *!!!


//Tess

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bokmässa 2020

Det blev ju inte som det var tänkt med årets bokmässa, men för min del hade jag antagligen inte orkat eller vågat åka eftersom jag ska vara ...