söndag 19 juli 2015

Bland rövare och krumelurpiller!


Igår brummade bilen mot nya äventyr nämligen Astrid Lindgrens värld. Vi var inte ensamma där kan jag säga. Värst var det när det var föreställningar. Nästan en lite hysterisk känsla så fort det dök upp en känd figur från Astrid Lindgrens böcker alla skulle fram och ta kort typ och alla barn skulle stå bredvid. 

I alla fall vi spanade in de olika miljöerna, klappade Lilla Gubben. Sen så gick vi till Mattisborgen där rövarna höll till och Maja satt helt fascinerad under hela föreställningen. För Ronja är en stor favorit för Maja och något hon gärna väljer att se här hemma. Vi hoppade nog alla till när Mattisborgen delade sig...








Alla små söta hus uppskattade Maja att gå in i och kika. Här är vi i Kajsa Kavat - miljön. En favorit som ligger mig varmt om hjärtat.







Givetvis spanade vi även in läget i Katthult också. Det märks tydligt vilka som är mest populära dvs. Emil i Lönneberga och Pippi Långstrump för här var det mest folk under föreställningarna.




Ja vissa hade även tur under dagen och kammade hem tre vinster. Maja hade tur som hade sin morfar med sig som även vann en första vinst i form av Pippi Långstrump. Och jag lyckades också hamna på kort och ser ut som värsta jätten i "Lilla staden".


Hit åker vi säkert fler gånger, men det dröjer nog något år till och kanske under lågsäsong så det är mindre med människor där. 

//Tess

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Plundringstider - Ewa Klingberg

  Titel: Plundringstider Författare : Ewa Klingberg Förlag:   Historiska media Handling:   Att dela sin avlidna fars hus med en vuxen dotte...