torsdag 18 oktober 2012

Saker jag saknar...

Nu när man går här hemma och mest bara är så kommer man helt enkelt på många saker man faktiskt saknar. Först och främst saknar jag ju Kotten. Nu vill jag att Kotten ska komma ut så man får lära känna denna lilla människa som sparkat på mina revben, gett mig halsbränna, fått mig att drömma om pepparkakor och glas med kall mjölk liksom studsat runt därinne i en takt som skulle kunna vara till "Jag är en gummibjörn".

Jag saknar min rörlighet och den smidighet jag hade tidigare i kroppen. Att ta på sig och ta av sig strumporna är ett kapitel för sig. Liksom möjligheten att orka gå längre promenader.

Jag saknar även Missan och att ha en katt här hemma. Inte läge att skaffa katt just nu, men det får helt klart bli en i framtiden. Det känns väldigt tomt utan katt.

Dessutom saknar jag mitt arbete och allt vad det innebär såsom barn och kollegor och torka snorkråkor. Det känns lite som den sociala biten försvann över en natt.

Over and out//Tess

1 kommentar:

  1. Jag ser en bild framför mig, en styck Tess, en styck Elektra och en barnvagn som rullar fort framåt på skogsvägarna kring berget!

    SvaraRadera

Bokmässa 2020

Det blev ju inte som det var tänkt med årets bokmässa, men för min del hade jag antagligen inte orkat eller vågat åka eftersom jag ska vara ...