fredag 22 januari 2021

Tre systrar och en jul att minnas - Sarah Morgan

 

Titel: Tre systrar och en jul att minnas
Författare: Sarah Morgan
Förlag: Harper collins

Handling: 
En charmig berättelse om mammor och döttrar, kärlek och familjeband.Det enda Suzanne McBride önskar sig till jul är att hennes tre döttrar ska komma hem och att de ska vara lyckliga. Men när Posy, Hannah och Beth återvänder till sitt barndomshem i skotska högländerna börjar gamla spänningar och begravda hemligheter genast bubbla upp till ytan. Suzanne är fast besluten om att de ska fira en perfekt jul tillsammans, men innan det kan bli verklighet finns det saker från det förflutna som måste upp på bordet. Den bästsäljande feelgood-drottningen Sarah Morgan är tillbaka med en ny roman om systerskap, kärlek och familjeband, fylld av romantik och humor.

Mina tankar: En varm och sorglig bok på en och samma gång.  Boken tar upp att det ibland är krångligt både med relationer i familjen och i kärleken. Inget förskönas utan det känns realistiskt. Handlingen flyter på bra. Klart läsvärd! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Plundringstider - Ewa Klingberg

  Titel: Plundringstider Författare : Ewa Klingberg Förlag:   Historiska media Handling:   Att dela sin avlidna fars hus med en vuxen dotte...