måndag 8 oktober 2012

Kotten lyser med sin frånvaro i världen!
Ingen Kotte har gjort antydan till att anlända inom det snaraste trots att imorgon är beräknat datum. Idag blir det besök hos barnmorskan så vi får väl se vad som sägs om prover och liknande. Kottens rum är i alla fall redo även om Kotten ska sova i vårt sovrum.

Jag har haft en sån där jäkla natt, då jag vaknar av att jag biter ihop käkarna tills knakar sen om jag verkligen gör det eller drömmer det har jag inte en aning om. Det händer några gånger om året. Otäckt är det i alla fall, men det saknades ingen tand eller flisa imorse turligt nog. Orkar inte med fler tandläkarbesök just nu.
Bara Kotten som saknas...


2 kommentarer:

 1. Å vad fint du/ ni har gjort. Så gulligt med spjälsängen.... vi har precis målat en växasäng åt våran dotter som jag tänkte dekorera med text också (Söta drömmar för söta barn) - men jag fegar lite, tycker det är svårt och hittar inga schabloner, du kanske har nåt tips?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har köpt mina texter/schabloner på Tradera. Det finns en hel uppsjö där. Kolla bara personernas tidigare omdöme.
   Blir det inte bra på sängen så kan man ju alltid ta bort det :)

   Radera

En helt vanlig familj - Mattias Edvardsson

Titel: En helt vanlig familj Författare: Mattias Edvardsson Förlag:   Bokförlaget Forum Handling:  Hur långt skulle du gå för att skydd...