måndag 28 december 2020

Julen 2020

 

Julen 2020 - En annorlunda jul helt enkelt, men helt klart godkänd ändå. Man blir tacksam för livet efter varit sjuk, men även då en del nära försvunnit under detta år. Sedan var det inte som vanligt, då vi inte skulle trängas och vara för många vid jul pga restriktionerna. Vem hade trott på detta om någon sagt så förra julen att man skulle få vara max 8 och inte umgås med någon utanför familjen typ? Och att folk skulle hamstra toapapper, handsprit och pasta?

Jag hade antagligen trots allt varit ganska snäll i år för en och annan julklapp fick jag. En hel del böcker om inte annat och det är aldrig fel. Just nu läser jag om "Familjen Bridgerton", men sen ska det bli tid för annat. 

Maja hade definitivt varit snäll i år och fick ännu mer julklappar. Höjdaren var bland annat ridstövlar och ridspö från hästgrannen. Vi har hängt en hel del i stallet och ridit nu de senaste två månaderna. Maja utvecklas hela tiden och det är så kul att se! 

En julklapp som hela familjen gillar är spelet "Ali Baba". En hisnande upplevelse när packningen flyger iväg, men ack så roligt! Rekommenderas!  Lego har vi byggt en hel del för Maja är väldigt glad i Lego som hon också fick ett gäng av. Så än har vi sysselsättning här på berget ;)


God fortsättning på året som återstår, men ärligt det ska bli skönt att lämna 2020 snart...//Tess

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Plundringstider - Ewa Klingberg

  Titel: Plundringstider Författare : Ewa Klingberg Förlag:   Historiska media Handling:   Att dela sin avlidna fars hus med en vuxen dotte...