torsdag 2 januari 2020

Ullared

Det fick bli årets första tur till Gekås idag. Det är ett av mina få nöjen här i livet. Dottern hade dessutom fått julklappspengar så en del fick hon handla upp och resten in på sparkontot. 

Trots allt så fann jag faktiskt inte så mycket idag. Mitt beroende "Pepsi Max" till Sodastreamer var slut. Dock fick ju en och annan tröja följa med hem liksom ett par byxor. Böcker brukar jag shoppa en del där, men fann en pocket bara.

Det viktiga är inte alltid "shop til you drop" utan det är en utflykt och att komma lite utanför femtio-skyltarna som är trevligt. 

Maja blev ju glad också att se Boris i egen hög person också, men största drömmen för henne vore att träffa idolerna Gunnel och Marita. 

Denna dag stoppar vi ned bland goda minnen för 2020. Med rätt stor säkerhet kommer vi besöka Gekås fler gånger i år. Det är redan inbokat sista helgen i juni. Tradition helt enkelt :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Plundringstider - Ewa Klingberg

  Titel: Plundringstider Författare : Ewa Klingberg Förlag:   Historiska media Handling:   Att dela sin avlidna fars hus med en vuxen dotte...