söndag 5 januari 2020

Livet är en fest - Sara H Olsson

Titel: Livet är en fest
Författare: Sara H Olsson
Förlag: Mima Förlag


Handling: I det lilla samhället Hallvetet bor Klarne Karlsson, en äldre ungkarl som kör flakmoped och har åsikter om allt här i världen. När Klarnes grannhus ska säljas och de nya ägarna Nina och Johanna vill förverkliga sin dröm att driva ett hotell i det nya huset uppstår flera missförstånd. Klarne blir förtvivlad då han tror att de ska starta en »sexklubb för gays« i det lilla området och tar hjälp av den sjuttonårige raggaren och EPA-ägaren Rikard för att luska ut vad som försiggår.

Mina tankar: Boken i sig var lättläst och författaren var en ny författare för mig. Det finns hel del igenkännande bland karaktärerna i boken. Någon gammal granne som vill veta allt och helst lägga sig i osv. Eller kompisen som gärna skämtar om mångt och mycket vilket kan skapa rykten om saker som egentligen inte ens existerar. Vad tycker jag då? Ja, det är inte den bästa bok jag har läst, men inte heller den sämsta. Den har helt klart sina poänger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ny vecka

En ny vecka är här och inte en helt vanlig vecka utan det är påskveckan. Det innebär att Maja har påsklov. Hon njuter av att sova lite län...