söndag 9 augusti 2015

Gårdagens projekt...


Igår var det dags för projekt "Lekstuge-bygge" på berget.Tack och lov hade Lars och Calle byggt ihop golvet redan för även om det är mer eller mindre en byggsats så tar det sin lilla tid...




Men det är kul att se när det börjar liknar en lekstuga. Maja var titt som tätt och gjorde små besök i början, men sedan var det svårt att hålla henne borta. Hon skulle hjälpa till och skruva mm. Och så här glad som nedan var hon minsann. Tur att hon har så snälla morföräldrar och morbror.



Läsa ritning måste man också göra. Lekstugan har dessutom ett litet loft som blev mycket uppskattat. Här ska få bli ett mysigt litet tillhåll med böcker och kuddar tror jag bestämt. Jag hoppas Maja kommer få mycket glädje av denna lilla lekstuga. 



När den väl var monterad så var det dags för mig att ta fram penseln. Huset kommer bli rött med vita knutar. Och det lär ta sin lilla tid att få det klart för det är en massa foder, blomlådor och snickarglädje som ska målas vitt och sättas upp också. Och redan nu innan det är färdigt så tror jag bestämt vi får göra ett litet trädäck utanför också ;)


( Lekstugan är inköpt på Skånska Byggvaror och heter Lekstugan Mimmi)



2 kommentarer:

  1. Hej! Vi är inne på samma stuga, såå söt! Grundmålade ni först? Och har ni målat inne?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi målade två gånger med den röda färgen. Det skulle räcka enligt Happy Homes. Inuti har vi målat vitt i två omgångar. Supermysig lekstuga :) Sen har vi byggt ett trädäck vid sidan av och framför.

      Radera

Plundringstider - Ewa Klingberg

  Titel: Plundringstider Författare : Ewa Klingberg Förlag:   Historiska media Handling:   Att dela sin avlidna fars hus med en vuxen dotte...