torsdag 4 juli 2019

Varje steg du tar - Lisa Jewell

Titel: Varje steg du tar
Författare: Lisa Jewell
Förlag: Printz Publishing
Recensionsexemplar från ovanstående 2019





Handling: Du återvänder hem efter fyra års arbete utomlands med en ny make som sällskap. Ni letar efter ett ställe att bo på, men tills vidare får din storebrors extrarum duga. Och så möter du plötsligt en av dina nya grannar.
Han är rektor på den lokala högstadieskolan och dubbelt så gammal som du. Och han är oerhört snygg. Snart börjar du spionera på honom, och det som först var en harmlös förälskelse blir till ren besatthet. Men det du inte vet är att någon håller ögonen på dig också.
Mina tankar: Det var svårt att inte låta bli att läsa klart direkt, men ibland kräver livet lite pauser såsom att man måste äta, arbeta osv. Boken är spännande och klurig, men framförallt välskriven. Jag gillar Lisas sätt att gestalta de olika karaktärerna som är i boken. De blir levande för mig som läsare. Vill ha du spänning så ska du självklart läsa denna i hängmattan i sommar! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Plundringstider - Ewa Klingberg

  Titel: Plundringstider Författare : Ewa Klingberg Förlag:   Historiska media Handling:   Att dela sin avlidna fars hus med en vuxen dotte...