fredag 27 mars 2015

Och så var helgen här...


Nu är det helg för mig eller det har det varit sen en liten stund efter kl: 13:00. Jag var nog mer död än levandes imorse, men vaknade ändå innan klockan ringde. Så imorse när jag gick ut till stallet sisådär 04:50 så hoade kattugglan "God morgon". 

Så vad har hänt eller händer? Igår kom senaste loppisfyndet hem. Facebook-loppisar är farligt för det är liksom förskräckligt lätt att skriva de magiska orden "Köper". Men det är kul med dessa loppisar för man kan göra härliga fynd.

Ikväll blir det lugnt för min och Majas del, men sambon ska vi skicka iväg till Jkpg. Han ska få hämta en ny "vän" till oss och vi ska nu säga hejdå till vår tjockis. Ja tro´t eller ej men nu har vår tjock-tv gjort sitt. Så nu ska vi få en ny vän i form av en smartis. Haha kan inte låta bli att missbruka "is" efter orden. Tjockisen har hållit oss sällskap sen 2003 faktiskt. Och ett av argumenten att behålla den har varit att ingen normal tjuv vill stjäla en tjock-tv.

Dessutom verkar det som febern har emigrerat från Maja i alla fall, men hostan håller sig kvar. //Tess

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Plundringstider - Ewa Klingberg

  Titel: Plundringstider Författare : Ewa Klingberg Förlag:   Historiska media Handling:   Att dela sin avlidna fars hus med en vuxen dotte...