söndag 29 december 2019

En titt i backspegeln 2019



December var en tung månad tror aldrig jag varit så trött. Min mage har aldrig krånglat så mycket som under december, men det fanns många härliga stunder som december bjöd på trots allt. Det är en av mina favoritmånader för det innebär att julen närmar sig.




Hösten har varit väldigt intensiv. Vi hann med att besöka två julmarknader (Åminne och Huseby). Höstmaskerad är en årlig tradition på arbetet som vi också busade till även i år. Hösten har även inneburit en del sorg då en släkting vandrade vidare. 

Glädje har också funnit och jag kom iväg till bokmässan i Göteborg. Är det något som får mig att må bra så är det att läsa :)


Hösten innebar även en hotellvistelse i Ullared med tre generationer (Maja, jag och mamma). Jag hade även äran att gå en kurs i uppsättning av frisyrer a la Rockabilly :) Så roligt! Sensommaren bjöd även på massor av kantareller.

Ett av Majas favoritupplevelser fick även föräldrarna uppleva och det var att gå på Dolly Style i Jönköping i ett mycket varmt cirkustält, men det var faktiskt riktigt bra! 


Sommaren bestod självklart av Rock n Roll kväll i Malmbäck. Det blev även en härlig hotellvistelse på Tylösand :) Första gången jag har fått betalt för att bada i havet ;) Ett mindre imponerande besök på Halmstad Äventyrsland, det skulle behövas en renovering där (ÅK INTE DIT!).  Vi hann även med en tripp till Ullared på vägen hem.





I somras tog vi en tur i Astrid Lindgrens spår. Den kan vi varmt rekommendera! Det blev både ett besök i Filmbyn som var verkligen över förväntan och besök i både Katthult och Bullerbyn. Härligt med lite historia och vem kan liksom inte låta bli att älska Astrid Lindgrens berättelser...






Att ha turen att vara lite långledig gav många härliga lediga dagar hemma, men även små dagsutflykter bland annat till Polkagrisens mecka "Gränna", men även till Motala som har en hel del spännande besöksmål som motormuseum och leksaksmuseum.







Göteborg för andra gången i år blev det också. Självklart en hel del vinster även denna gång. Vi hade även turen att pricka in att få lyssna på John Fogerty. Det blev även en tur till Universum liksom en hel del shopping :) 






Firade i princip sommarledigheten med en helg i Ullared. En årlig tradition sedan många år. Det är då det är "En kväll i juni" eller egentligen två kvällar. Shopping, skratt, musik och vin det är grejer det. 








Maja hade sin första skolavslutning i år :) Rosa hår ville hon ha och mamman gick med på rosa toppar i alla fall. Två crusingar var vi på. Liksom mycket uterumshäng och ett härligt besök på Chappis :)







Under vår och försommar blev det en massa härliga grejer. Maja avslutade sin simskola. Vi var på Liseberg och hade en härlig dag. Maja har ridit en hel del också. Och en av mina bästa upplevelser i år var att gå på Magnus Carlssons show. Vilken energi det gav mig :)





Året började med att vi vann biljett till Stubbes final i musikquiz i Gislaved på Ströget. Så härligt :) Året bjöd på en hel del snö och vackra dagar. Maja fick hänga med till jobbet och köra bärgare :).

Summa av 2019 är att det varit ett händelsrikt år helt enkelt både tårar och skratt. Dock känns det som 2020 kommer att bli ännu bättre! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Plundringstider - Ewa Klingberg

  Titel: Plundringstider Författare : Ewa Klingberg Förlag:   Historiska media Handling:   Att dela sin avlidna fars hus med en vuxen dotte...