torsdag 23 maj 2019

Bettys val - Marie-Louise Marc

Titel: Bettys Val
Författare: Marie-Louise Marc
Förlag: Printz publishing


Handling: Julen närmar sig, och Betty Svan älskar julen. Inte på det minimalistiska sättet, utan på det överdådiga! Det kan aldrig bli för mycket glitter, för långa ljusslingor eller för stora krubbor. Men i och med att Betty har flyttat ihop med nya kärleken Henrik försvåras traditionerna. Det är inte helt lätt att slå ihop två stora familjer under denna högtid, och mitt under Kalle Anka blir det dessutom också dags för Bettys vuxna dotter Maja att föda barn.   

När vinterkaoset har lugnat ner sig är det äntligen tid för Betty att få axla mormorrollen till fullo. Men helt plötsligt berättar Henrik att han måste åka till Indien. Kan deras förhållande klara av distansen? Speciellt med tanke på att Betty känner sig mer och mer attraherad av sin nya, vältränade PT: Anthony. Mitt i allt börjar Betty också fundera på pappan som hon aldrig träffat. Vem var han egentligen? Och finns han kvar i livet?    

Mina tankar: Jag kunde inte helt enkelt efter första delen "Bettys värld" låta bli att läsa uppföljaren som är denna. Man vill liksom veta hur det går för Betty och personerna i hennes värld. Även Bettys val är lättläst och lätt att fastna i för man ska bara läsa en sida till och en till...En riktig feelgood som även ger spänning och tankar kring hur livet är olika för alla. Läs den! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Plundringstider - Ewa Klingberg

  Titel: Plundringstider Författare : Ewa Klingberg Förlag:   Historiska media Handling:   Att dela sin avlidna fars hus med en vuxen dotte...