tisdag 29 oktober 2013

Dagen efter...

Stormen Simone blev inte så allvarlig här på berget i alla fall. Skönt! Strömmen försvann någon gång efter 23-tiden, men återkom senare. Måste varit ett större fel så Malmbäck var utan ström för det gick då undan att få strömmen tillbaks.

Är väldigt tacksam att den fasta telefonen fungerar. Först för att det tar evigheter för Telia att laga, men även för att Telias mobilnät verkar fungerar väldigt dåligt idag.

Passerade en av masterna idag under morgonpromenaden och suckade smått. Önskar att telefon-nissarna kunde dela med sig mer för 3 har en mast väldigt nära och man kunde ju önska att de kunde delat mast med Telia.

Enda som märktes var att vår gasolgrill stod vid ytterdörren så den hade blåst över trädäcket, trots bromsarna var i. Så visst har det blåst en del. Är väldigt tacksam att mitt växthus står kvar i alla fall. Såg något enstaka träd som blåst ned, men det var där det var väldigt blött. Så det verkade som vi klarade oss bra här! Har dock läst om en hel del tråkiga saker som hänt, bland annat stall som rasat och häst som dog i det. Tänker verkligen på ägarna, måste vara hemskt.

//Tess

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Plundringstider - Ewa Klingberg

  Titel: Plundringstider Författare : Ewa Klingberg Förlag:   Historiska media Handling:   Att dela sin avlidna fars hus med en vuxen dotte...