onsdag 3 november 2021

Vilken ryslig upplevelse!

 



 

Ja, det kunde vi väl aldrig tro att vårt Halloweensmyg skulle bli ett så stort evenemang. Nu när vi räknat och summerat måste det varit upp emot 200 besökare eller fler. 

Vi är överväldigade av helgens upplevelse och framförallt tacksamma för alla positiva kommentarer och feedback vi fått liksom att insamlingen till Cancerrehabfonden fått 7950 kronor som blev mycket mer än vi hoppats på för vi hade satt ett mål på 3000 kr. 

Följ gärna länken här Insamling Halloweensmyg och det går att skänka en slant fortfarande om man vill. 



Halloweensmyget blev en promenad runt vår trädgård i princip med små stationer av läskigheter och en tipspromenad med tema Halloween. Så underbart att höra barn som skrattade och stojade och ibland skrek ;). För mindre modiga människor fanns belöning i form av godis/popcorn i vår jordkällare som nog aldrig haft så mycket besökare under sina ca 220 år. Vi är galet peppade och kanske blir det en repris för många idéer finns, men det viktigast av allt är att barnen får en spännande och rolig upplevelse och inget som ska kosta för alla ska kunna komma hit och uppleva och bli skrämd. 


Vår fiskare "Frans-Jöns" vilar nu upp sig efter denna intensiva helg och tackar alla besökare. Vi vill också tacka alla besökare och hoppas att inte varken stora som små fick några läskiga mardrömmar efter besöket. // Therese med familj






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Plundringstider - Ewa Klingberg

  Titel: Plundringstider Författare : Ewa Klingberg Förlag:   Historiska media Handling:   Att dela sin avlidna fars hus med en vuxen dotte...