onsdag 30 maj 2018

Mitt (inte så) perfekta liv - Sophie Kinsella

Titel: Mitt (inte så ) perfekta liv
Författare: Sophie Kinsella

Handling: Enligt Instagram så lever Kate Brenner det perfekta livet, med en våning i London, festliga måltider, och karriär inom PR-branschen. Dock är inte verkligheten sådan utan Kate sliter på ett dåligt betalt arbete inom PR och får knappt ihop ekonomin samt bor tillsammans med märkliga rumskamrater.  

En dag får tyvärr Kate sparken pga nedskärningar och får helt enkelt åka hem till sin pappa som startat ett nytt företag med fokus på att få rika människor att komma och bo på landet igen i hopp om att lyckas med sin fru. Kate och de lyckas bra och en dag kommer Kates fd chef till företaget. Kate tänker inte missa chansen att få hämnas...eller?

Mina tankar: En bok som fått mig ett le ett antal gånger. Ibland kan man också få känslan av att man inte har ett så perfekt liv så det finns en del igenkännanden i Sophies bok. Klart läsvärd i hängmattan i sommar! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skamvrån - Sofie Sarenbrant

Titel: Skamvrån Författare: Sofie Sarenbrant Förlag:   Bookmark förlag Handling:   En flicka lägger sig på en spårvagnsräls i Bromma oc...