fredag 7 juli 2017

Underbart!


Det är underbart att inte behöva ställa något alarm till morgonen. Här sover vi tills vi vaknar. Denna vecka har vi tagit dagarna lite som dom kommit.

Idag började jag rensa ut ett rum. Tanken är att min nyinköpta frys skall stå där. För hamstern i mig har vaknat så här ska det bakas framåt och frysas in. 


I alla fall så idag fick det bli en tur till återvinningen idag med tidningar, glas, batterier mm. Man blir dock lite ledsen i ögat eller snarare förbaskad. Människor som bemödat sig åka eller gå till återvinningen slänger fel, eller slänger annat intill eller bara ställer sin bråte i en hög bredvid. Hur jäkla svårt kan det vara?

Nog med gnäll. Rummet är dock inte på långa vägar färdigrensat, men väl påbörjat i alla fall. Jag skulle kunna arrangera en loppis här hemma. Det känns som det finns en del att göra sig av med. Kanske får ta en lördag framåt och stå på bagageluckeloppisen i Nässjö :) //Tess


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skamvrån - Sofie Sarenbrant

Titel: Skamvrån Författare: Sofie Sarenbrant Förlag:   Bookmark förlag Handling:   En flicka lägger sig på en spårvagnsräls i Bromma oc...