onsdag 27 juni 2012

Nedräkning...

Nu är det bara 6 arbetsdagar kvar till semestern, men det känns motigt. Är allmänt off och trött trots mina prover såg bra ut igår. Känns som om jag skulle kunna sova ett dygn eller två. Fast efter sådär 5 timmars sovande börjar ryggen säga no no no Therese inte sova mer och inatt höll en dåre till uggla på att hoa och ha sig.

Får försöka muntra upp mig genom att tänka på allt som väntar under semestern. Är sugen på att dra iväg på Winnerbäck. Någon som vill haka på? Ska verkligen göra saker som faller mig in under semestern. Bara få något sådär spontan tanke och göra det. Vet förra året for jag iväg "Vättern runt" och var hemma mitt i natten, men ack så kul :)

Det känns märkligt att tänka om sådär 3 månader har kotten anlänt om allt går som det är tänkt. Får nästan smått panik över allt som skall ordnas. Baren ska tömmas (Nej, jag ska inte dricka upp innehållet), men möbler och allt ska väck för det ska bli ett barnrum. Tapeter skall väljas, tur att jag har fixat spjälsäng i alla fall ;)

//Tess

3 kommentarer:

 1. Slit inte ihjäl dig.... Ett nyfött barn behöver inte så mycket mer än blöjor, mat, kläder och framför allt kärlek. Det viktigaste är att du får ta det lugnt så bebisen mår bra inne i magen.

  SvaraRadera
 2. Låter skönt, våra planer för semestern är att försöka göra så mycket som möjligt som är gratis!! Vårens renovering här hemma o min shopping har kostat lite för mycket :(

  Så ni var oxå på Liseberg, tycker jag brukar ha koll men minns inte att jag såg dig... men var väl fullt upptagen med att passa barnen kanske?
  kram j.

  SvaraRadera
 3. Spännande! Njut av semestern!
  Låter som om du kommer att missa bokmässan, eller?

  SvaraRadera

En helt vanlig familj - Mattias Edvardsson

Titel: En helt vanlig familj Författare: Mattias Edvardsson Förlag:   Bokförlaget Forum Handling:  Hur långt skulle du gå för att skydd...