söndag 3 juni 2012

En upplevelse...

Gårdagen spenderades på auktion i Eksjö. Det blev några fynd och auktionsroparen var mycket duktig och bra, men jag hade behövt ta vallium innan. Mannen som förde protokollet vad sakerna kostade var nog den stirrigaste karl jag sett. Han for upp och ned på sin stol, ryckte i sakerna och gormade smått på de andra medarbetarna. Jisses han lär väl få hjärtinfarkt snart som han stressade runt. 


Väl hemma igen så blev det fika från Thimons. Dessutom försvann Elektra igår. Vi ropade och letade som två stollar här hemma. Till slut ringer telefonen och då var Elektra hos svärmor ( knappt en kilometer bort) antagligen trodde hon att darlingen hade åkt med i bilen som var här och hon skulle med till varje pris. 10 år gammal byracka som rymmer hemifrån...Gah denna hund! 


Kvällen avslutades i Jönköping :) Mycket trevligt och sen handlade vi på Ica Maxi för att sedan intaga sängen. Jag var nämligen galet trött igårkväll :)


//Tess

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Plundringstider - Ewa Klingberg

  Titel: Plundringstider Författare : Ewa Klingberg Förlag:   Historiska media Handling:   Att dela sin avlidna fars hus med en vuxen dotte...