lördag 24 mars 2018

En andra chans - Jojo Moyes

Titel: En andra chans
Författare: Jojo Moyes

Handling: Louisa Clark kommer till New York, redo att börja ett nytt liv och säker på att hon kan omfamna det nya äventyret och hålla förhållandet med Ambulans-Sam levande trots de tusentals mil som skiljer dem åt. Hon kastas in i den superrika familjen Gopniks värld: Leonard och hans mycket yngre andra hustru, Agnes, samt en oändlig räcka personal och löst folk. Lou är fast besluten att få ut mesta möjliga av upplevelsen, och kastar sig in i sitt jobb och New York-livet i den privilegierade världen.

Innan hon förstått vad som hände, beblandar sig Lou med New Yorks absoluta societet, där hon träffar Joshua Ryan, en man som bär med sig en viskning av hennes för förflutna. Lou försöker hålla ihop sina båda världar, och känner att hon måste hålla hemligheter inte bara sina egna som kan orsaka katastrofala förändringar i hennes liv. Och när allt ställs på sin spets måste hon fråga sig: Vem är Louisa Clark? Och hur stillar man ett hjärta som bor på två platser?

Mina tankar: Ja, jag hade svårt att lägga mig ifrån denna bok. Det är fortsättningen på "Livet efter dig" och "Arvet efter dig".  Började läsa den i tisdags när jag vabbade och har varit min läsning till frukost innan arbetet. Man vill verkligen veta hur det ska gå för Lou. Boken innehåller både glädje och sorg, men mycket värme. Man får skratta emellanåt. Rekommenderar den starkt! Det känns sorgligt, men ändå bra att låta Louisa leva sitt liv nu ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skamvrån - Sofie Sarenbrant

Titel: Skamvrån Författare: Sofie Sarenbrant Förlag:   Bookmark förlag Handling:   En flicka lägger sig på en spårvagnsräls i Bromma oc...