onsdag 7 juni 2017

Liseberg


Igår var vi hela familjen på Liseberg. Majas mormor och morfar var också med. Vi valde verkligen en perfekt dag. Kanonväder - inte för varmt och inte för kallt och uppehåll. 

Maja har åkt diverse karuseller, kramat kaniner och spanat efter de olika miljöerna som synts i julkalendern "När karusellerna sover". Vi såg dock ingen Manfred eller Jack ;) Tack och lov ingen piratdrottning heller, men väl skeppet. 


God mat intogs i Järnvägsrestaurangen. Ett önskemål från Maja bland annat. Det är ju lite spännande att sitta i en "tågkupé" och äta. 

Maja passade på att åka sagoslottet tre gånger för snart är sagoslottet ett minne blott. Det ska nämligen plockas bort i slutet av sommaren. Hoppas dock att det blir något annat alternativ för de yngre barnen.

Vinster blev det en hel del trots vi inte spelade så mycket. Alltid kul att vinna! Jag kommer ju ändå inte kunna äta det eftersom större delen är choklad. Idag är dock jag och Maja tacksamma att vi har en ledig dag för det känns i både fötter och knopp efter en hel dag på Liseberg så idag är det viloläge.

//Tess

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skamvrån - Sofie Sarenbrant

Titel: Skamvrån Författare: Sofie Sarenbrant Förlag:   Bookmark förlag Handling:   En flicka lägger sig på en spårvagnsräls i Bromma oc...