fredag 26 juli 2013

Det känns faktiskt lite ynkligt!

Jag vaknade av att det mullrade på långt håll idag. Yes tänkte jag nu blir det regn och några minuter senare smattrade det mot fönsterna. 

Ynka 4 millimeter med regn fick vi. Och så går man in och läser på Sveriges Radio Jönköping med flera sidor att A6, Ryhov, Biltema samt många andra ställen är översvämmade.

Eh kan man få önska lite mer jämn fördelning av regnet eller vad? Och nu strålar solen igen och det märks knappt att det har regnat här.  Jag som såg fram emot regn typ en halv dag så jag kunde gå in och städa med gott samvete.

//Tess

5 kommentarer:

 1. SmålandsJenny26 juli 2013 14:06

  Ja, ni hade gärna fått lite av regnet, Vi va och kollade, dom ställena det hade svärmat över va värre än man trodde när man såg bilderna, speciellt E4:an.
  Har med längtat efter regn, men här regnade det ju bara i samband med åskan å ganska tidigt på morgonen när jag inte direkt har energi att börja städa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De säger det kom 60 mm på en timme typ...Lite väl fort!

   Radera
 2. SmålandsJenny27 juli 2013 08:23

  Ja, hade ju varit bättre om dom där mm hade kommit i lagom takt! Får väl gå en runda idag å se om dom har lyckats öppna några av dom stängda butikerna.
  Köra bil tänker jag inte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör du rätt i. Såg att Göteborg hade samma problem idag!

   Radera
  2. SmålandsJenny27 juli 2013 12:47

   Alla butiker va öppna men dom varnade för att det kunde va blött på vissa ställen. Hade varit kul se hur motorvägen såg ut, men kör inte bil bara för det.
   Läste med det. Jobbigt för dom och dom drabbas ju oftare.

   Radera

Nu eller aldrig!

Det är helt enkelt nu eller aldrig. Det är dags att ta tag i livet för det är ju ingen som gör det åt en.  Jag har en lång väg att gå, men...