måndag 15 april 2019

Badhytten - Christina Olséni och Micke Hansen

Titel: Badhytten - Det som göms i sand kommer fram ibland!
Författare: Christina Olséni & Micke Hansen
Förlag:Pocketförlaget

Handling: 
Kan man få livstids fängelse när man är 82 år?
Tidigt en morgon tjuvspelar de gamla vännerna Egon och Ragnar tillsammans med systrarna Elisabeth och Märta på Falsterbo golfbana. Det ser ut att bli en fantastisk sommardag men golfrundan avbryts tvärt när vännerna gör en fasansfull upptäckt. I bunkern på hål två ligger golfklubbens ordförande Sven Silfverstolpe död.

Stor förvirring utbryter och Egon och Ragnar gör vad de kan för att bringa ordning i kaoset. För att dölja sin inblandning i Silfverstolpes död baxar de in honom i golfbilen och kör mot klubbhuset. Men ingenting går som planerat och snart har de satt igång en händelseutveckling som är omöjlig att stoppa. Och det här är bara starten på en ovanlig sommar under Falsterbonäsets soliga himmel.


Mina tankar: Jag kan inte annat än gilla denna boken. En kriminalkomedi som får en att dra på smilbanden. En del av personerna i boken kan man känna igen som en granne eller någon släktings sätt att vara. Perfekt avkoppling :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En helt vanlig familj - Mattias Edvardsson

Titel: En helt vanlig familj Författare: Mattias Edvardsson Förlag:   Bokförlaget Forum Handling:  Hur långt skulle du gå för att skydd...