onsdag 9 juli 2014

Härligt med värme!


Imorse blev det sovmorgon för hela slanten. Brukar börjar dagen med en lång promenad, men när klockan var så mycket som den var så insåg jag att det får bli en kvällspromenad ikväll istället. Skulle man gå nu får man miljoner av nya vänner i form av flugor...(Uäk).

Det blev faktiskt en promenad extra igårkväll. Kalla mig tokig, men Kexchoklad har en app som innebär att man kan få en gratis kexchoklad eftersom de har placerat ut via en karta diverse punkter runt om i Sverige och när man har gps-grejset igång i telefonen så kan man se om några finns i närheten och det gjorde det så den norpade jag igår och en mobilkupong ramlade in. Läs mer om det här Förtjäna en kexchoklad!

I övrigt så hade vi en härlig dag igår, men pyssel här hemma. Vindruvorna är på G nu. Så snart ska det skördas :) Gurkor har det hunnit bli några också och paprika är det också på gång att bli färdiga.

Igårkväll skulle vi bada, men Maja är ingen badare. Jisses vilket liv det blev på den lilla damen. Men vi får göra ett nytt försök igen. Dessutom igår hade vi fullt upp att titta på tre ryttare som badade med sina hästar. En flög av...fördelen med att vara i vatten är att det gör inte så ont ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En helt vanlig familj - Mattias Edvardsson

Titel: En helt vanlig familj Författare: Mattias Edvardsson Förlag:   Bokförlaget Forum Handling:  Hur långt skulle du gå för att skydd...