onsdag 28 maj 2014

Dagarna går...


Snart är det bara fyra av fem lediga dagar kvar. Underbart att vakna imorse och inte känna någon stress eller press på flera dagar. Gjorde något väldigt trevligt igår och skratten som det gav fick mig att sova väldigt gott. 


I alla fall så händer lite av varje på berget. Två hönor har fått varsin kyckling och den tredje hönan har fått två. Skall bli spännande och se om det kommer fler inatt/imorgon och så är det en höna till som ligger på ägg, men det dröjer ett tag till innan det blir några där. Blev lite ledsen i ögat imorse för det låg nämligen en död kyckling intill Bodil imorse, den hade inte pallrat sig ut helt ur skalet. Och så är det enligt naturens regler - svaga stryker lätt med. 

Annars har det varit en dag med mycket pyssel inomhus. Det är ju ingen superdupervärme ute så då passar det bra med att hålla sig inomhus och städa bland annat.

Nu laddar vi för en morgondag. Får se vad den kan tänkas erbjuda oss. Det lutar åt vedhanteringsbranschen, men den som lever får se ;) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skamvrån - Sofie Sarenbrant

Titel: Skamvrån Författare: Sofie Sarenbrant Förlag:   Bookmark förlag Handling:   En flicka lägger sig på en spårvagnsräls i Bromma oc...