söndag 21 april 2013

Fullt ös medvetslös!

Fullt ös medvetslös - Det är lite så det känns nu med alla projekt som pågår här hemma. Vedhanteringen är i full gång och jag lastade av två tippkärror igår och staplade upp stiligt och prydligt. Kan meddela att det känns i armarna idag, men som sagt gratis kaloriförbränning!

Dessutom så är det ju tusen andra saker som pågår. Skulle helt enkelt behöva fler timmar på ett dygn än dessa snålt tilltagna 24 timmar. Insåg att jag bara promenerade bort två timmar igår (Nästan slöseri med tiden), men vill man bli fin får man helt enkelt offra och ge sig tid till motion. Hemfärden igårkväll ska vi inte tala om tog 1½ timme och inte ½ timme som det brukar på grund av vissa händelser, men vi kom hem till slut i alla fall.

I veckan hoppas jag på att ett visst papper kommer. Så även det projektet kan komma igång :) Sen blir det att dra fram grävmaskin och jobba på! Nä, nu ska lasagnen in i ugnen för mat måste man ha om man ska orka hålla igång!

//Tess

1 kommentar:

En helt vanlig familj - Mattias Edvardsson

Titel: En helt vanlig familj Författare: Mattias Edvardsson Förlag:   Bokförlaget Forum Handling:  Hur långt skulle du gå för att skydd...