måndag 19 november 2018

Hallon och hat - Eva Swedenmark & Annica Wennström

Titel: Hallon och hat
Författare: Eva Swedenmark och Annica Wennström
Förlag:Lind & Co


Handling: Det är juli och de hallon som inte plockats jäser.Samtidigt med sommarens tunga och söta doft gror någonting annat. Kärleken drabbar några, andra blir övergivna och hatet ligger snubblande nära den tidigare kärleken.

Liselotte drömde om en ny kärlek, men när hennes förhoppningar grusas kastar hon sig in i arbetet. Hon fortsätter att överraska både sig själv, sina vänner och företagarna i Östersund. Hon är full av idéer som går lättare och lättare att genomföra. Men när dottern Sandra fäster sin kritiska tonårsblick på henne inser hon att hon inte längre kan undvika de svåraste frågorna. Var det så här hon tänkt sig livet? Vart tog kärleken vägen?

Mina tankar: Det börjar bli en bra bekantskap med familjen kring La Stella. Det känns bra att lära känna dem. Alla böcker har hittills haft ett bra flyt och jag som läsare vill inte släppa boken utan komma ännu närmre på personerna i böckerna. Författarna är bra på att beskriva vardagslivet och relationer som skapas eller faller samman. Nu ska jag påbörja den fjärde delen "Lingon och lust". 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skamvrån - Sofie Sarenbrant

Titel: Skamvrån Författare: Sofie Sarenbrant Förlag:   Bookmark förlag Handling:   En flicka lägger sig på en spårvagnsräls i Bromma oc...