måndag 20 augusti 2018

En sommar på luffen - Eli Åhman Owetz

Titel: En sommar på luffen
Författare: Eli Åhman Owetz
Förlag: Förlaget Orda  


Handling: En vild idé ...
När trettioårskrisande Anna-Lisa Johansson ramlar över romanen "Vägen till Klockrike" på en loppis tar hennes liv en ny vändning. Hon fascineras av berättelsen om luffaren Bolle och bestämmer sig för att själv gå på luffen i sommar-Sverige. Skaffa sig mat och husrum genom att måla staket och klippa gräs. Tjäna pengar på det hon är allra bäst på, att fynda dyrgripar på loppis och sälja vidare. Fundera över vad hon vill göra med resten av sitt liv. Och kanske finns där ute någonstans en kille för henne?

Mina tankar: Denna är egentligen den första boken kring Söderberga, men jag missade den och läste den sist. Det fungerade också! Jag älskar Eli´s böcker kring Söderberga och Anna-Lisa. Det är feelgood på hög nivå och nästan så jag vill dra igång någon av mina vilda idéer som finns inom mig. Läs den och alla andra böcker skrivna av denna författare om du inte redan gjort det! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skamvrån - Sofie Sarenbrant

Titel: Skamvrån Författare: Sofie Sarenbrant Förlag:   Bookmark förlag Handling:   En flicka lägger sig på en spårvagnsräls i Bromma oc...