lördag 30 september 2017

Ödet ville annat...

Ibland vill helt enkelt ödet annat. Jag deltog i en FB-tävling om biljetter för två med räkfrossa och inträde till Barbados på Best Western Hotell i Vetlanda. Hade tänkt innan att det hade varit kul att åka, men kände väl att veckan varit ganska intensiv och kunde vara skönt med fredagsmys i soffan och somna vid typ 21-snåret.

Vad hände? Jo i torsdagskväll när jag låg i sängen och precis bestämt för en lugn fredag fick jag en meddelandeförfrågan på FB. Det stod att jag hade vunnit två biljetter så det blev en aning ändrade planer.

Tre glada själar begav sig helt enkelt igår till Vetlanda. Kanske inte party-staden nummer ett, men väl god mat och dryck samt en himla massa skratt. Kul att se Barbados en gnutta nostalgi helt enkelt. En kväll att minnas...allt från bönder, rejäl vetlandadialekt, människor som tar typ 154 selfies, en och annan brat. Denna kväll stoppar vi in bland minnena och tänker på en tråkig dag :) 

//Tess

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skamvrån - Sofie Sarenbrant

Titel: Skamvrån Författare: Sofie Sarenbrant Förlag:   Bookmark förlag Handling:   En flicka lägger sig på en spårvagnsräls i Bromma oc...